Invitație organizațiilor neguvernamentale care activează pe teritoriul Găgăuziei

În data de 16 mai 2017, în Sala de conferințe Business al centrului"Atrium", mun. Comrat, str. Victoriei, 11, etaj 3, (vizavi de stația de autobuz) va avea loc o întâlnire de lucru cu organizațiile neguvernamentale din Găgăuzia, la care va fi prezentat programul de formare pentru ONG-uri Găgăuzia, în domeniul cooperării cu autoritățile locale și regionale, monitorizarea și elaborarea politicilor publice, promovarea intereselor și nevoilor grupurilor țintă, campanii de advocacy, etc, puse în aplicare în cadrul proiectului „Dezvoltarea societății civile în Găgăuzia.“

Proiectul „Dezvoltarea societății civile în Găgăuzia“, implementat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu Centrul CONTACT Național și ONG „Pilgrim Demo“, susținut de Delegația Uniunii Europene în Moldova. Proiectul are ca scop mărirea sectorului de activitate și capacitate a ONG-urilor din Găgăuzia, aprofundarea interacțiunii dintre societatea civilă și guvernele în ceea ce privește monitorizarea și formarea politicilor publice la nivel local și național, precum și construirea parteneriatelor eficiente între ONG-urile din Găgăuzia și alte regiuni ale Moldovei cu cele mai bune practice.

Sînt invitate toate organizațiile non-guvernamentale interesate, din toate punctele Găgăuziei.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Centrului CONTACT, Pilgrim Demo și Fundația Soros vor răspunde la toate întrebările legate de proiect.

Început - 10.30.
Durata - 1,5 ore

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Vasile Cioaric - 079635985
Anna Dmitrieva - 0298 80 571